Jittery Ocher - San Franciscan Nights

Lägenheten som fortfarande står i kartonger

Jag har precis flyttat till en ny lägenhet. Det känns mycket bättre i denna lägenheten. Den andra vi bodde i kändes för trång till slut. Även om det var en två så kändes det som om vi två ändå inte fick plats riktigt. Man vill ju ändå kunna få vara för sig själv en stund (även om man älskar varandra och vill vara med varandra). Så nu har vi ett tredje rum som ska göras till ett kontor som vi båda kan använda när vi behöver det för antingen jobb eller andra projekt. 

Det enda som fattas är persienner. Vi kunde få köpa persiennerna av de som bodde där innan, men jag tyckte att de hängde lite väl på sne. Så då bestämde vi oss för att köpa egna. Vi har inte tänk oss att köpa något jätte speciellt eller överdrivet dyrt. Men så att vi i alla fall kommer att ha lite insyns skydd på kvällen och skydd för solen när det blir sommar. Det är ju den vanliga användningen av persienner. Så till helgen ska vi åka och köpa persienner i stockholm. Vi har mätt upp så att vi bara snabbt och lätt kan köpa och sen spendera kvällen med att sätta upp det. När det väl är färdigt så kan vi fokusera på annat i lägenheten utan att bli bländade av solen.

Det var ju inte så speciellt längesen vi flyttade in så vi har ännu saker att packa upp och få iordning. Jag tycker om att bo in mig lite innan jag bestämmer hur jag vill ha saker och ting. Som exempel, var ska man ställa soffan och tv-en så att man inte får solen i ögonen eller att solen speglas i tv skärmen. Nu med persienner kommer man ju slippa mycket av de problemen. Men ibland är man lat.